Joo, renailtiinhan me tuossa ennen joulua, mutta jäi sitten tuo kirjoittelu vähemmälle.

No siis oltiin siis uudessa seurassa, ja hyvinhän se meni! Raffe ei yhtään kuumunut, vaikka sitä kyllä odotinkin. Noh, parempi niin Nauru

Takaa leikkauksella ei toiminut hypyltä putkeen yhä hyvin kun valssilla. Se nyt oli ihan odotettavissa, kun koko alku reenit oli niin kiinni kädessä. Putkelta kuitenkin otti muurin hyvin ja varmasti. Ei edes meinannut kaahata ja siksi toimikin hyvin.

Muurilta hypylle sen sijaan vouhotti ja siksi se rima sieltä alas tulikin ekoilla kerroilla. Viimenen suoritus menikin sitten hyvin ja kaikki rimat pysy ylhäällä ja koira kuunteli TODELLA hyvin.

Takaa kierrotkin hypylle onnistu hyvin. Vasemmalta ei ottanut kyllä niin vahavsti kun oikealta, mutta ihan hyvä suoritus kumminkin.

Kepit meni hyvin. Niillä ei mitään ihmeitä. Ensin meinasi tosin mennä väärästä välistä sisään kepeille, mutta kun vähän rauhoitteli ni sitten otti sisäänmenon rauhakseen ja varmasti. Kummallakaan puolella ei niissä mitään erikoista.

Keinulla mentiin hyvin. Kontaktin otti varmasti ja ei hötkyillyt. Ekalla kerralla tosin hyppäsi, en tiedä mikä ihmeen mielenhäiriö tuli, kun itsekin vähän oli ihmeissään hyppäämisen jälkeen. No seuraavat kerrat otti varmasti.

Kaikinpuolin siis tosi hyvät reenit. Itse olin jo odottanut enempi vouhotusta, mutta reippaasti odotti ja keskittyi tekemiseen. Sunnuntaina voidaan siis taas mennä tekemään hyvät suoritukset ja kesällä sitten jo meillä taitaakin olla ihan kisa valmis koira?

No ystävämme Nala onkin sitten jälleen ihan oma lukunsa. Nalalla on kontakti huomattavasti paremoi kuin ikinä ennen ollut. Nyt meidän teiniä pystyy pitämään irti ja muutenkin kuuntelee paremmin. Koiralla siis riittää energiaa ja vauhtia! Hyvä niin.

Ainii ja hyvät joulut ja uudet vuodet kaikille, jotka meidän blogia seurailee! Tämäkin tällai ajoissa... Nolostunut