Tänään matkattiin pitkästäaikaa kentälle reenaamaan. Alkuun olikin sitten niin vauhtia, että meinasin kyllä aivan kelkasta jäädä!

No ekaksi otettiin putkea ja mentiikin sitten vauhdilla! Putki meni varmasti ja vauhdilla. Otti hyvin myös ulos tulon ja kuunteli missä mentiin. Oikein hyvin siis mentiin. Kovasti oli koirassa vauhtia ja putki olikin hyvä aloitus, niin saatiin ainakin varma suoritus alle.

pituuskin meni ihan normaalisti eikä siinä mitään ihmeitä. Kovasti oli siihenkin vauhtia, mutta malttoi ottaa esteen hyvin. Vähän hätäinen suoritus ekalla kerralla...

Sitten kun oltiin vähän höyryjä päästelty, niin oli vuorossa operaatio keinu. Noh, siis keinua ei ollakkaan otettu kun puomi ollut aika heikoilla viime aikoina, mutta meidän koirapa yllätti! Lähti kiipemään hyvin ja keski kohdalla vähän himmasi, muttei hypännyt alas. Ryminällä tulikin sitten lopun, vaikka keinua himmattiinkin. toisella kerralla otti varmemmin ja meni nätisti loppuun asti. Vielä yksi toisto ja saatiinkin sitten nappisuoritus alle. Tästä onkin sitten hyvä jatkaa ja ehkä helpottaa myös puomille ensi kerralla.

Ja temppuja! Raffella oli virtaa vielä reenien jälkeenkin, joten otettiinkin vähän hauskuutusta kotona. Noh, kovasti oli vauhtia ja innostusta ja tuloksena siis ryömimistä ja jalkojen välistä ristiin pujottelua. Voi että meillä sitten olikin lystiä ja sai koirakin vielä vähän päästää höyryjä.