Maanantaina sitten käytiin Metson kentällä katselmuksessa. Noh, koirahan sitten päätti olla täysi SIKA! Kontakti oli lähes olematon. Luoksetulo ja leikkiminen olivat todella hyviä, muiden osalta olikin täysin turha reissu.

Ensimmäisen esteen radalta hyppäsi ja sitten lähtikin täysin käsistä ja singahti katsojien joukkoon! PRKL!!!!!!Näin kuitenkin siis kävi. En tiennyt ihan että olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Itku taisi olla lähempänä. Noh, tätä tämä koiran kanssa harrastaminen on ja tulipahan nähtyä kuinka se voi myös käyttäytyä kesken kokeen...

Mitään positiivista tai kasvattavaa en ole tuosta maanantaista vielä löytänyt, ja voi mennä jokunen tovi ennen kun asialle voi edes nauraa. Kamala kokemushan tuo oli.
Noh, nyt kuitenkin hetki lomaillaan ja kerätään ajatuksia kasaan ja pääsiäismaanantaina taas reenataan.  Päätetään sitten kehtaanko näyttää naamaani missään koiraurheilu tapahtumassa tämän koomin :o) Eipä tuo kakara tajunnu edes hävetä, oli vaan onnellinen kun sai ihmisiltä huomioo....

Huomenna koira lähteekin Tommin kanssa mökille. Jospa tuo loppuviikon ero saisi ajatukset nyt johonkin muualle ja Raffe varmasti nauttii mökkeilystä ja on jo unohtanut kaiken. Vaikka tuskin koskaan tajusi ettei kaikki nyt mennyt ihan putkeen... :o)