Meillä yhä toipilasolo jatkuu, vaikkei koira sitä itse aina tahdokkaan muistaa. Antibiootti auttaa loistavasti ja yskitty ei ole moneen päivään. Vielä kuitenkin karenssi jatkuu, samoin hihnassa ulkoilu ja riekkumisen estely. Lelu arsenaali on meille esitelty jo monesti. Kun lelujen esittelykään ei ole saanut meitä mukaan leikkiin, on jopa leipäpussi napattu pöydältä ja lähdetty juoksemaan karkuun :) Kovasti Raffe siis koittaa viestittää olevansa täysin terve.

Antibiootti meillä otetaan jo suun kautta, kun kurkku ei ole enää niin ärtynyt, että se tulisi samantien ulos. Nestettä ei myöskään tarvitse enää laittaa ruiskulla, eikä myöskään tipalla, koska Raffe juo itse. Ruokakin maittaa hyvin. Nappuloita Raffe saa nyt vaan vajaan kourallisen ja lisänä maksalaatikkoa ja muita herkkuja. Ruoka on jaettu viiteen annokseen, jotta ei tarvitse kaikkea hötäistä kerralla. Nyt kuitenkin jo huomasin, ettei tuo pieni määrä tahtonut enää riittää, ja annoksia voi isontaa ja antaa kolmesti päivässä.

Kovasti meillä siis toivutaan. Nyt vain toivotaan, ettei tulisi jälkitauteja tai ettei tauti enää uusisi. Alla muutamia kuvia Raffen keskiviikkoillasta lääkärissä.

1187992.jpg
Rauhoituksen saanut pieni poika.

1187998.jpg
Kerrankin rauhassa oleva 10kk bortsun poika

1188000.jpg
Nesteytyksessä. Heräte alkaa jo hieman vaikuttamaan.

1188001.jpg
Kotona jatkettiin unia omassa kopassa toverin kanssa :)