Tavoitteet... hmm... Mitäs ne sellaiset oikein ovat?

Noh, tavoitteena on ainakin päästä koiran kanssa eteenpäin TOKOssa ja agilityssä. Toko kisoihin tähdätään ensi kesänä, tai syksynä(?) Ensin luultavasti joudutaan pitämään piiiitkä reenitauko, niiden jälkeen kun tuo tokokin tuntuu jo ihan kivalta :) Tokon suhteen ei siis kovinkaan suuria suunnitelmia ole tiedossa :) Tärkeintä siinä olisi saada koira innostumaan siitä, mutta kun välillä se on täyttä pakko pullaa. Muut juoksee viereisellä kentällä esteitä, ni onko ihme ettei paljon seuraamiset ja maahan menot kiinnosta. Kyllähän se kaikki liikkeet tekee, kun miellyttämisen halu on niin suuri, mutta luulee visiiin sitten pääseväsä esteille... Mutta siis tänä vuonna yritetään nyt tsempata tuohon tokon motivaatioon ja katsellaan sitten päästäänkö kisailemaan tänä vuonna ollenkaan :) Toko reenejä lisätään hieman, ettei elämä olisi pelkästään hauskaa esteillä sinkoilemista. Voi olla että sukset menevät ristiin useammankin kerran, kun tämmöistä edes kehtaan suunnitella :)

Agilityssä sen sijaan rimaa voi jo hieman nostaa korkeammalle. Tai ainakin, jos koiralta kysyisi. Maaliskuussa ollaan sitten jo vuoden ikäisiä. Hui, kun se aika menee niiin nopeasti! Sittenhän sitä jo päästään ihan seuraan harrastamaan. Sitten saadaan vähän lisää vauhtia ja ehkä myös järkeäkin :) Kyllä meinasin sen johonkin "kisoihinkin" kiikuttaa sitten kesän aikana. Riippuen täysin siitä kuinka saadaan tämän vuoden reenaaminen käyntiin.

Suunnitelmissa olisi myös ensi kesänä päästä lampaille. Isi osti mökille 4 lammasta, joten kyllä sitä on ihan pakko hieman edes testata. Tuolla kun tuo paimennus vietti tulee ihan selkeästi näkyviin, ainakin siis kanin ja lasten kohdalla, eihän sitä tiedä jos se ei lampaista välittäisi tuon taivaallista. Mutta, pakko se on kuitenkin testata :)

Sen suurempia suunnitelmia en edes uskalla tehdä. Meillä nyt aluksi jatketaan reenaamista, hieman vauhdikkaammin kuin viime vuonna. Vielä kuitenkin reenitaukoja otetaan, ettei tule tylsistymistä. Erilaisia reenailuja, ettei käy yksitoikkoiseksi. Kotona juostaan rinkiä pupun kanssa ja revitään leluja lattialle, sehän on sitä mukavaa ja stressitöntä tekemistä. Eli siis lapsuuspäiviä vietellään edelleen ja kasvetaan ihan rauhassa. Saa nähdä mitä vuosi nyt sitten tuo tullessaan :)

1183562.jpg

Raffe ja Siiri uuden vuoden aattona :)