Raffe ja Siiri kyttiin ja sitten matka kohti klaukkalaa ja agilitykenttää! Puolitoistatuntia taas vierähti agilityradalla. Raffe toimi hyvin ja kontakti oli mahtava. Okseri ja neljän hypyn sarja meni hyvin. ainut ongelma oli odottaminen. Targetille vauhti oli hyvä ja hypyt toimivat hyvin eikä koira taittanut jalkojaan allensa.
Pituus ja kepit olivat varmoja. Koira todellakin hyppäsi pituutta ja venytti itsensä hyvin. Pituudelta hypylle valssilla meni erinomaisesti ja koira haki hyvin käteen. Vauhti oli kohdallaan :o) Kepeillä oli verkot sisääntulossa, epäröintiä ei ollut. Palkkausta vähennettiin ja rytmi tuli paremmaksi ja vauhti oli hyvä
Puomilla mentiin jo vauhdilla ja pelot olivat tiessään. Kontaktin Raffe otti hyvin. Meno oli rentoa ja siksi vauhtiakin saatiin puomille lisää. Takajalkojaan Raffe ei kuitenkaan täysin tunnista, mikä tuottaa hankaluuksia, mutta tänään kuitenkin puomi sujui loistavasti.

Ulla tarkasteli myös Raffen syvätlihakset ja niissä olisi parantamista. Oikea lonkka nyt ei ottanut vastaan kovinkaan hyvin, mutta johtuneen varmaan istumatyylistä tai jumeista. Kohta mennäänkin hierojalle, joten sitten se selviää. Lapojen välissä lihaksia oli vähän, mutta ei kuitenkaan riittävästi. Nyt siis alkaa lihasten kasvattamisreenit :o) Tasapaino harjoituksia täytyy alkaa tehdä, joten myös selän lihakset siitä vahvistuvat.