Eilen tehtiin jo melko pitkä lenkki, vähän reilu 4 kilometriä. Noh, se lenkkeily meni aika vauhdikkaasti. Oli niin paljon virtaa ja intoa ja hajuja että meinasi siinä itseltä jo hermo mennä hihnan toisessa päässä. Mutta sana "ei" sai aivan uusia ulottuvuuksia lenkin aikaan. Se voi Raffen mielestä olla sama asia kun "sivulle", "istu", "maahan" tai jos mistään edellisistä ei saa palkkaa niin kannattaa ehkä varuilta vielä kokeilla maassa kierimistä tai haukkumista. Onhan se kaksi viikkoa pitkä aika, mutta tuo nyt meni kyllä jo pikkusen verran yli. Sain kyllä yhdet jos toiset naurut tuon lenkin aikana. Sen verran hupaisaa tuo oli. Joka ikinen vesilammikko olisi pitänyt tarkistaa ja jokaisessa ojassa olisi pitänyt päästä vähän rypemään. Sitten kun tuli riekkumiskohtaus hihnan päässä olisi pitänyt takki saada pois päältä, mutta siihen tuo "ei" komento jo toimi. Ei se siis ihan kajahtanut kuitenkaan ole =)

Lenkin jälkeen vasta kamala villitys alkoikin. Sisälle kun päästiin oli matot rullalla samantien. Siinä sai yksi jo toinenkin pehmolelu kyytiä. Taisi noihin hampaisiin osua kyllä jotain sellaistakin mikä sinne ei kuulu, kuten pari teippi-, ja vessapaperirullaa. Otettiin vähän vauhtia sohvalle ja siitä pöydälle ja hirmu laukkaa keittiön kautta yläkertaan... Taisi siinä pupukin kokea pienen koiran vauhdin, aika läheltäkin =)

Kohta jo uskaltaa sanoa että meillä siis ollaan terveitä. Nyt onkin sitten siivouspäivän vuoro ja saa nähdä mitä siitä tulee kun Raffe on kaikkine energioineen kovasti "auttamassa". No mutta pääsia kuitenkin on että koira voi jo paljon paremmin.