Eilen taas suuntasimme Aholitaan agility reeneihin. Hyvin tuo poika kyllä toimi, vaikka olikin todella kuuma ensimmäiselle esteelle mentäessä.

Ensimmäinen este oli kepit, ja kuumuudesta huolimatta otti hyvän kontaktin ja haki hyvin kepeille. Ensimmäinen sisäänmeno oli kuitenkin vaikea, johtuen minun väärästä ohjauksesta ja koira haki toisesta keppivälistä. Keppejä oli vaan kuusi, ja Raffe ei ihan ymmärtänyt. Noh, hyvin kuitenkin meni ja toiset suoritukset meni jo oikein sisään.

A-este oli aluksi vähän hukassa ja hyppäsi kontaktilta alas. Toiset otti kuitenkin hyvin ja kontaktit tuli varmasti. Molemmilta puolilta ohjatessa oli koira varmasti mukana.

Okseri ja hyppy olikin sitten ihan omaa luokkaansa. Hyppy tuli kyllä aika kovasti alas johtuen kyllä syvienlihasten puuttumisesta. Noh, okseri sitten kuitenkin tippui, johtuen kyllä minun vajaaksi jääneestä ohjauksesta. Koira pyrki hakemaan jo hypyltä käteen, mutta itse jäin liikaa taakse, jonka vuoksi koira taittoi liikaa. Seuraavat meni kyllä hyvin kun akka itse tajusi vähän liikkua eteenpäin.

Putkea Raffe haki koko reenien ajan. On se vaan NIIN hauska este. Sitten kun se este tuli ni kyllä oli kuuma poika! vauhtia oli kyllä enemmän kun tarpeeksi ja intoa riitti. Otti kuitenkin hyvin ulos tulot ja haki hyvin kumpaankin suntaan. Hyvät reenit siis oli kiva päättää tähän huippu riemukkaaseen esteeseen.

Osteopaattia ja fysioterapeuttia täältä Jyväskylästä ole vielä löytynt. Saadaan sitten kunnon jumppa ohjeet jotta lihakset paranee ja helpottaa hyppyjä. Syvätlihakset kun edestä on vähän huonot, mutta onhan se tuo ikäkin mikä sen tekee. Nyt sitten vaan uintia lisää. Viikonloppuna mennään sitten katselemaan agilitykisoja, kun on tuo niin kuuma aina radan nähdessään, niin jospa tuo toisi tuohon odottamiseen vähän lisää motivaatiota :o)