Eiliset reenit oli siis ensimmäiset sairastamisen jälkeen, ja sen kyllä huomasi. Odottaessa Raffe löyti itsestään ihan uusia juttuja, kuten piipittämisen. Se kuulosti aivan kananpojalta. Myös vesilammikoissa KIERISKELY osoittautui mukavaksi ajanvietoksi. Reenattiin tänään onneksi helppoja juttuja, pääsi meidän penikka kärryille taas juonesta.

Paikallaolo onnistui hyvin, siinä ei ollu mitään ongelmia. Pää hieman nyki, mutta kerrankin olin kiinnostavampi. Kontakti oli erittäin hyvä, ja onnistunut suoritus muutenkin. Lähellä kävely uudella tavalla ja käskyllä meni myös loistavasti. Raffe tajusi mitä häneltä odotetaan ja teki sen hyvin. Kontakti oli tässä vielä parempi kuin paikalla olossa. Mahtavaa!!

Reenaaminen oli siitä aivan ylimukavaa ja se nautti kun pääsi kentälle. Ensimmäisen reenin jälkeen odotusaikakin meni kontaktiin. Raffe taisi vetää tuon reenaamisen vähän yli :o) Sen ilmeestä näki mitä sen päässä liikkui; "tässä mä nyt oon täysin valmis reeneihin! Mennään, mennään jo. Tulisit jo, kun mä en enää oikeen jaksais odotella!" Ja sitten kun oli meidän vuoro Raffen elämä loisti jälleen! On se vaan niin hassu!

Kotiin kun tultiin oli matot rullalla ja muutenkin taisi tuolla korvien välissä joku naru mennä poikki, sen verran vauhdikasta tuo meno oli. Noh, nyt ainakin tietää että koira on täysin terve ja että kaikenlaiset reenit ovat nyt kivoja, ei ainostaan agility! Tästä on ihan huippu hyvä jatkaa.