Onhan tuosta edellisestä kirjoituksesta jo aikaa hurahtanut! Nyt siis asustamme jo uudessa kodissa, jossa ei nettiä ole niin meistä siksi kuuluu nyt vähän huonommin.

Noh, muutto sujui aika kivuttomasti ja tavaratkin on jo melkein kaikki paikoillaan. Raffe on ihan hyvin ottanut paikan jo kodikseen, mutta valitettavasti tuo haukkuminen on ilmaantunut kuvioihin. Tuo kun on niin kamalan kova ikävöimään muutenkin ja nyt uusi paikka varmasti tuo oman osuuden stressiin.

ollaan täällä jo käyty reenaamassakin ja hyvinhän se meni. Ainut että koirakoita oli paljon ja odottamista oli aika paljon, mutta tekee hermoille ihan hyvää tuo odottelukin. A- este meni mainiosti ja kontaktit Raffe otti varmasti. Vasemmalta ohjattuna kyllä puotti takajalat alas, mutta kun itse tajusin muuttaa käden asentoa, otti Raffe sitten vasemmaltakin kontaktit hyvin. Ei siis mitään ihmeitä. Pituudessa oli vain kolme palikkaa, eikä sivukeppejä, noh siitä mentiikin yli niin että astuttiin varmasti joka palikalla. Sitäkään ei ole koskaan ennen tehnyt, mutta uusi paikka ja uudet kujeet :) Hyvin kuitenkin meni lopussa ja sittenhän tuota pituutta tahkottiinkin niin kauan ettei siinä ollut mitään ongelmaa. Pussi meni hyvin, vaikka sitä ei kovin mentykkään. Taisi raukka luulla menevänsä putkeen. Putkihan on Raffen lempi este ja sinne kyllä singahdetaan todella vauhdilla. Pussista taisi tulla toinen lemppari, vaikka ensiksi ilme olikin vähän hölmistynyt.

Lonkkakuvissakin kerettiin jo käydä. Veljekset Raffe, Onni ja Rocky saikin Keski-Suomen eläinklinikkaan melkoisesti elämää jo heti aamu kahdeksalta. Pojat sai kyllä melkoisesti huomiota, sitä hyvin kyllä osasivat pyytääkin. Lekuri kuitenkin tuomitsi Raffen lonkat C/C ja kyynärät 0/0. Noh, niin kun jo Minnankin kanssa jo juttelin, niin ne on vain kirjaimia paperilla ja niin kauan kun Raffe on kaikinpuolin terve niin se ei minua haittaa. Vauhtiin kun nuo C.n lonkat eivät ole vielä vaikuttanut. Tärkeintä kuitenkin että kyynärät ovat puhtaat, koska nehän noissa hypyissä koville joutuvat. Nyt vaan lihaksia paljon pojalle niin pysyy kasassa. Rustottumia kuvissa ei ollut, poika on vaan vähän löysä.

Mutta näin pikaisesti meidän kuulumisia ja yritän päästä päivittämään sivuja ennen  juhannusta :o)