Tänään aloteltiin Raffen kanssa käytöskurssilla, ihan vaan jotta totuttaisiin olemaan myös muiden koirien kanssa. Reenit menikin oikein mukavasti ja poika osasi asiat hyvin. Kouluttajalta saatiin hyvää palautetta.

Hihnassa kävelyn jälkeen jäätiin sitten agi treeneihin, kun osanottajia oli vähän. Noh, tottakai mentiin periaatteella, mitä koira enää jaksaa. Mutta kyllähän tuo jaksoi. Putkesta mentiin hienosti valssin tahdittamana suoraan kepeille... eipä ole ennen onnistunut. Puomikin houkutteli tänään jo enemmän kun viimeksi. Alas tulo ei kuitenkaan ollut kovin hyvin hallussa, sen verran jännitti....

Vaikka tarkotus oli vielä reeni taukoa jatkaa, niin silti itsemme löydettiin kentältä. Se teki kuitenkin Raffelle hyvää, sen verran vauhdilla mentiin =) Turha sitä on kamalasti kiusata tylsillä kotipäivillä, kun virtaa riittää niin paljon. Nyt reenataan kerta viikossa, eikä edes joka viikko, joten saapi koira viettää pentupäiviään ihan urakalla. Voi olla että tavaroiden pureskelu ei sen jälkeen enää johdu vain eroahdistuksesta, vaan ihan suoraan tylsistymisestä =) Saa nähdä kuinka käy. Tänään kuitenkin Raffe sai purkaa kaikki stressinsä ja nautti kun sai taas tehdä sata lasissa hommia! Oli meillä vaan niin lystiä tuon hömpän kanssa tänään! Ja voin luvata että oli siinä muillakin välillä naurussa pidättelemistä :)