Nyt kun koiran selkä ja muutkin paikat ovat kunnossa, voitiin aloittaa pyöräilykausi. Hyvin aloitti ravilla, mutta kun sitten tajusi kuinka kivaa se on, vaihto laukalle ja menikin sitten häntäpystyssä loppumatkan. Noh, välillä himmasi raville, että kyllä tuo taktiikan kuitenkin osaa :o) Oli se pikkukoiran mielestä vaan NIIIIIN hauskaa kun sai juosta.  Itse piti sitten vähän himmata, ettei nyt ihan repästä täydellä teholla ekalla kerralla. Raffe nyt olisi painellut vielä kovempaa ja pidemmän lenkin, mutta katsotaan sitä sitten kesällä.
Kovin oli koira tyytyväinen juoksutukseen, vaikka kovin pitkää matkaa ei vielä heitettykkään. Olihan tuo pienelle koiralle mukavaa kun tavallinen lenkkeily vaihtuikin vaihdukkaampaan lajiin. Täällä tosin nuo pyöräilytiet eivät ole kovinkaan hyviä, kun tuota asfaltitonta piennarta ei kovin paljon tuolla näy, mutta onneksi sen verran löytyi, ettei tarvinnut asfaltilla juosta.
Ennen muuttoa olisi vielä tarkoitus käydä koirakylpylässä vähän uimassa, se kun on maailman kivointa! Eipä tuota meinaa altaasta pois saada, puolenkaantoistatunnin päästä. Mutta kyllä me kohta ollaan niin hyvässä kisakunnossa, ettei tosikaan! tänään vielä vähän hierontaa ja huomenna taidetaankin sitten ottaa ihan vaan lepopäivä ja ihan normi metsälenkki lönköttely :o)