Eilen illalla suunnattiin Klaukkalaan reeneihin. Pitkätä aikaa kentällä ja virtaa oli kyllä aivan mielettömästi. Okseri meni mallikkaasti ja korkeushyppyjä otettiin myös. Neljässäkympissä meinas takapää nousta, mutta hyvinhän tuo nyt kuitenkin meni. Okseri pysyi ylhäällä ja meni hyvin. Koira kokosi itsensä hyvin ja hyppytekniikkakin oli kohdallaan.
Hypyltä putkeen ja eteen käskyllä hypylle. Loistavasti tuo muisti tuon eteen käskyn ja irtosi hyvin hypylle. Putkesta tullessa meinasi kääntää väärään suuntaan, mutta täytyykin akan alkaa reenaamaan juoksemista että pysyy kakaran perässä :o)
Puomi oli taas vähän hankala, mutta kontaktit otti hyvin. Kyllä tuo kuitenkin koko ajan tulee  varmemmaksi ja kohta voidaan toivottavasti jo mennä ilman ressiä :o)
Taipumishyppysarja meni loistavasti. Vähän meinasi vääntää itseään liikaa, mutta toisella kerralla kokosi itsensä jo hyvin.
Kahdentunnin reenit suju siis tosi tosi hyvin ja Raffe jaksoi keskittyä, vaikka olikin pitkä reenitauko. Kontakti oli hyvä ja häiriöt eivät Rafuun muutenkaan vaikuttaneet. Intoa oli tehdä kummallakin meillä ja siksi saatiinkin eilen oikein onnistuneet ja melkein täydelliset reenit. Tästä onkin sitten hyvä jatkaa ensi viikolla. Kyllä näillä taidoilla kehtaa mennä Jyväskylään näyttämään, että mitä me oikein osataan! Sain kyllä olla Raffesta todella ylpeä.