Taas matka kohti Klaukkalaa ja agiliido reenejä :o)  Takana siis kahden tunnin tehoreenit huomista seurakatselmusta varten. Ensin otettiin neljän hypyn sarja ja se meni mallikkaasti. Tosin käyttäytymisessä näkyi että koira oli majaillut viikon mökillä isin seurana... "Huutele sää vaan akka siellä, tuun sit kun mua huvittaa". Noh, alkukankeuksien jälkeen Raffe teki hienon hyppysarjan ja jälleen kasasi itsensä hyvin.

Taivutusreenissä Raffe toimi hyvin oikeaan suuntaan. Kasasi itsensä hyvin ja lopuksi sai myös oikean laukan. Ekalla kerralla siirti raville, mutta muuten ok. Vasen puoli oli paljon vaikeampi. Vasenta laukkaa haki, mutta ei onnistunut yhtä hyvin kuin oikealle. Ekalla kerralla ne rimatkin kolisi alas, mutta Raffe paransi kokoamistaan loppuakohden. Hyvä!

Hypyille Raffe irtosi ihan hyvin, ja rimatkin pysyivät ylhäällä. Niissä ei siis mitään kummallista. Vauhtia oli jo hyvin ja huomasi että koirakin tiesi mitä on tekemässä :o)

Puomi onnistui huonommin kun viimeksi. Otettiin matalampaa puomia ihan vaan muistutukseksi ja se olikin hyvä valinta. Puomilta tuli pari kertaa alas kun jalat oli (jälleen) vähän hakusessa... *huoh* Parani loppuakohden ja kontaktin otti hyvin. Kerran vasen takajalka lipsahti kontaktilta, muuten otti kaikki puhtaasti.

Nyt vain jännitetään huomista katselmusta ja toivotaan että lomailunkin jälkeen koira pysyisi hanskassa :o) Jos toimii yhtä hyvin kun tänään loppu reenit, ei pitäisi ongelmia olla. Noh, tosin tuolta pöntöltä nyt voi odottaa mitä vain päähänpistoja ihan yhtäkkiä :o)