Pitkästä aikaa pitää tännekin keretä kirjoittamaan. Meillä elellään nyt vähän tällaista hiljaiseloa, mutta huomenna taas reenit jatkuu.

Koirahan on jo täysin terve ja tuota energiaakin ollaan saatu jo hieman purettua, mutta aika hyvin sitä vielä tuolla varastossa on. Karvatkin on pudonnut kovassa menossa :o) Jep, meillä siis asustaa kaljuuntuva bortsun penikka. Sekarotuiseksikin sitä tuossa yksi päivä jo luultiin, että ei se taida sitten kovin paljon bortsua nyt muistuttaa.... Minusta se on kyllä kamalan komea ja on ihan rotukoiran näköinenkin :o)

Jännitystäkään tästä viikosta ei puutu, sillä Raffe suuntaa lauantaina kaverimme luokse hoitoon. Hoidossa Raffe on kyllä ollut vanhempieni ja mummoni luona, mutta ikävähän tuolla on aina melkoinen. Lähdemme lauantaina Ruotsiin katsomaan lätkä turnausta ja kotiudumme maanantaina. Hyvä puoli kuitenkin on ettei Raffen tarvitse olla hoitopaikassa yksin ollenkaan, vaan pääsee lauantaina töihin mukaan. Raffe tuskin siellä varastolla on ainakaan hyödyksi....Noh, innolla odotamme mitä kaikkea tuhoa se siellä saapi aikaan :o)

Eroahdistuskin on jälleen palannut voimakkaampana. tavaroita tuhotaan ja haukutaan. Sairastin viime viikon kotona ja kun menin takaisin töihin niin pienen koiran elämä sekosi. En kuitenkaan usko tuon meidän matkan tätä yhtään ainakaan helpottavan :( Täytyy yrittää keksiä jotain. Tuo tavaroiden tuhoaminen kuitenkin voi johtua tylsistymisestä, koska meillä ei ole nyt oikeasti tapahtunut oikein mitään, kun nuo sairastumiset ovat rajoittaneet niin paljon. Nyt täytyy ottaa teho kuuri reenejä ja aivotyöskentelyä!