Viime viikolla vierailtiin osteopaatin ja fysioterapeutin luona. Lantio on edelleen hieman vino, mutta nikamat liikkuu jo paremmin ristiselässä kuin viime kerralla. Lihakset ovat vielä aika kireät, mutta hieromalla ja venyttämällä ne siitä alkavat vetreytyä :) Seuraavan kerran hierontaan mennään ensivuoden puolella. Tässä välissä saadaan kyllä reenata, mutta on aika tarkkaan mietittävä kuinka reenaa ja mitä reenaa. Kotihierontaa jatketaan vielä kuitenkin koko ajan, siitä kun ei ole ainakaan haittaa. Reenien jälkeen Raffe venytellään ja sitten kevyttä hierontaa. 

Onneksi Raffe nauttii huomiosta ja sen vuoksi hieronta ei teetä sille mitään tuskaa. Tosin kun sen teki aluksi täysin vieras ihminen oli poitsu vähän ihmeissään :) Eipä se kuitenkaan viime kerralla enää haitannut. Nyt vaan liikutellaan lihaksia ja hierotaan, muuta ei juurikaan voi tehdä.

Näin siis meillä tällä kertaa. Raffella riittää virtaa aivan suunnattomasti kun ollaan oltu niin pitkään nyt kentältä pois. Noh, onko se ihme, kun ei siihen yhtään satu mihinkään ja silti vaan lötkötetään kotona :) Täytyy tänään mennä reeneihin ja ottaa varovasti puomia ja putkee :) Ei kakara aivan totaalisesti tylsisty.