Eilen siis vähän otettiin tokoilua Raffen kanssa ja Nalan kanssa reenattiin seisomista.

Ensiksi siis Nalan kanssa vähän seisomista ja leikkimistä. Hyvinhän tuo pikkulikka alkaa jo hahmottaa että kun tekee mitä pyydetään ni sitten vasta se pallo sieltä tippuu! Seisominen käskystä alkaa jo toimia oikein hyvin. Sen sijaan pallon tuominen onkin toinen projekti. noh, tulleehan se kuitenkin sinne päin, mutta hienosti juoksee ohikin :o) Noh, kyllähän tuo vielä kerkiää. Kovasti oli prinsessalla virtaa ja se kyllä näky tuossa touhotuksessakin. Hyvä niin!

Ja sitten ystävämme Raffe. Ensiksi otettiin seisomista Raffenkin kanssa, ja hyvin meni. pari askelta sieltä vielä tulee aina välillä. Siihen täytyy nyt panostaa ihan oikein kunnolla.

Sivulle tulo toimii jo hyvin, vaikka sitä vähän muutettiinkin. Takakautta en enää kierrätä vaan edestä suoraa käännän sivulle. Hyvin alkaa jo sen hoksaamaan, ja hakee sitä itsekin. Hyvä niin. Enää ei jää edes taakse, kun emäntä hoksasi karsia omat virheet pois, eikä enää koiraa painosta kääntymällä. Näin pysyy koirakin suorassa eikä jää taakse. Samoin toimii seuraamisessakin. Saatu imutuksen vuoksi oikeaan kohtaan, eikä käännä eteen seuraamisessa. Oikein hyvin siis meni seuraaminenkin. Palkka riittää siihen ja imutus on hylätty.

Paikka makuun kaksi minuuttia otti taas varmasti vaikka annoinkin Nalan siinä vähän kauempana häiritä. Eipä juuri Nalasta ja muista välittäny mitään. Hyvin siis meni.

Kauko-ohjauksiakin vähän taas haettiin ja melko hyvin se menikin. annetaan niiden nyt hautua hetki ja otetaan sitten niistä reenit erikseen.

Nyt meillä tultu siihen tulokseen että agility saa nyt olla tauolla hetken aikaa, että saadaan tuota tokoa hieman hiottua paremmaksi. Katsotaan sitten koska sitä agiliidoa jatketaan, mutta kyllä se nyt on hetkenaikaa pannassa. Voidaan mökillä hieman pitää taitoja yllä, mutta siihen se saa nyt vähäksi aikaa jäädä. Luulisi alkavan löytyä innostusta myös tokoon :o)